Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, a pus din nou tunurile pe premierul Dacian Cioloş.

basescu-16

Liderul Mişcării Populare consideră că premierul Dacian Cioloş are probleme la nivel de imagine atâta vreme cât Adrian Curaj şi Petre Tobă fac parte din echipa sa.

“Domnul Cioloş, dacă vrea să salveze credibilitatea Guvernului, trebuie să scape repede de doi impostori. Este vorba de domnul ministru Curaj (n.r. – ministrul Educaţiei) şi de domnul ministru Tobă (n.r. – ministrul de Interne). Aceşti oameni trebuie să iasă repede din Guvern dacă e un Guvern de tehnocraţi şi nu un Guvern special, aşa, sub acoperire”, a fost mesajul transmis de Băsescu.

Liderul Mişcării Populare îl acuză pe Curaj că “ia măsuri pentru a îngropa povestea doctoratelor fraudate. Ceea ce face domnul Curaj nu este decât să apere interesele celor care au dobândit doctoratele fără a fi avut contribuţii, ci doar le-au plagiat”.

De asemenea, în legătură cu Petre Tobă, ministrul de Interne acuzat că şi-a plagiat doctoratul, Băsescu a ţinut să precizeze că “s-au umplut casa politică, parchetele şi structurile militarizate de doctori şi nu am văzut nicio idee nouă rezultată din aceste doctorate. Este şi greu când îţi plagiezi doctoratul”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version