Traian Băsescu, fostul președinte al României, nu este convins de proiectul de buget lansat de Guvernul Grindeanu pentru țara noastră și susține că este momentul să ne pregătim pentru ce este mai rău.

“Creșterea cheltuielilor la ritmul pe care îl anunță guvernanții nu poate duce decât la un eșec de politici bugetare. Aruncatul de bani fără investiții sau locuri de muncă va duce la prăbușirea țării”, este anunțul clar al lui Traian Băsescu.

Fostul președinte al României se așteaptă ca acest colaps să apară cel târziu în prima jumătate a lui 2018 și spune că “premierul Grindeanu face joc inteligent cu președintele Iohannis și face bine că îi lasă pe Ponta și Dragnea să se certe. Dar dacă nu se trezește la timp, guvernul său se va prăbuși odată cu țara”.

Pe de altă parte, Traian Băsescu se plânge că nu are cine să-i facă opoziție Guvernului Grindeanu pentru că “să fim cinstiți, dintre Bușoi, Orban și Predoiu, niciunul nu are anvergura necesară pentru a conduce Partidul Național Liberal, cel mai mare partid de dreapta din România. Este o teribilă penurie de lideri, iar în ziua de azi nu mai poți să faci un partid de la zero”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version