Aflat în fruntea Mişcării Populare, Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, continuă să militeze pentru ideea că România nu trebuie să primească imigranţi.

traian_basescu2

Teoretic, ţara noastră ar urma să primească în jur de 6.000 de imigranţi, Traian Băsescu speră ca România să iasă din această problemă a cotelor obligatorii.

Fostul preşedinte al României susţine că “este imposibil să deosebim imigranţii buni de cei răi” şi că “Europa nu-şi permite să sacrifice securitatea europenilor de dragul solidarităţii”.

De asemenea, într-o intervenţie avută la B1 TV, Traian Băsescu a afirmat că “România nu trebuie să-şi asume responsabilităţi în plus, mai ales în condiţiile în care nu am fost primiţi în Schengen pentru că s-a spus că nu suntem buni”.

Băsescu este de părere că “ceea ce se întâmplă acum în întreaga Europă este un succes enorm al terorismului” şi că “România nu trebuie să primească imigranţi pentru că a primi un grup de islamişti, care sunt educaţi în spiritul dispreţului pentru creştinism şi pentru regulile noastre, e un risc suplimentar”.

Liderul Mişcării Populare susţine că s-a ajuns aici pentru că “Uniunea Europeană s-a făcut că nu aude când Turcia solicită ajutor pentru a putea ţine 1,5 milioane de imigranţi în tabere”, dar şi pentru că musulmanii au sesizat această deschidere a liderilor Uniunii Europene şi şi-au dat seama că oricând pot duce o viaţă mai bună decât în taberele din Turcia sau Liban.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version