Traian Băsescu, fostul președinte al României, recunoaște că rivalii de la Partidul Social Democrat au reușit să pună mâna pe unul dintre cei mai importanți membri din Partidul Mișcarea Populară.

În încercarea de a-și asigura majoritatea în Parlament și voturile necesare pentru a trece moțiunea depusă împotriva premierului Sorin Grindeanu, cei de la PSD au înregimentat mai mulți parlamentari de la alte partide.

Unul dintre aceștia este deputatul Octavian Goga, cel care a anunțat deja, oficial, că va face pasul către PSD. Dezamăgit de modul în care Goga l-a trădat, Traian Băsescu, liderul Partidului Mișcarea Populară, l-a amenințat pe deputat cu o plângere penală.

Băsescu este convins că Goga a primit foloase necuvenite din partea liderilor PSD pentru a trece din barca PMP-ului la social-democrați.

“Cei de la PSD cumpără întotdeauna totul. Deputatul Goga va trebui să facă față unei plângeri penale pentru că lui i s-a promis angajarea soției și șefia PSD Covasna. De plângere se va ocupa Eugen Tomac, dar în mod sigur ea va fi depusă pentru că nu se poate merge pe cumpărare de voturi”, a fost mesajul transmis de fostul președinte al României.

Goga și-a anunțat încă de duminică transferul la PSD, iar luni chiar a ținut să precizeze că va vota moțiunea lui Dragnea împotriva premierului Sorin Grindeanu și că nu a primit recompense pentru a vota moțiunea.

Demisia lui Goga, cu greșelile de ortografie și un scris de elev corigent, a făcut furori pe rețelele de socializare:

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version