Extrem de dezamăgit de decizia lui Liviu Dragnea de a-și prăbuși al doilea guvern într-un an, Traian Băsescu, fostul președinte al României, nu îl menajează pe președintele Partidului Social Democrat.

Băsescu susține despre Dragnea că “este însetat de putere. Cine nu înțelege asta, este eliminat” și îl compară cu Kim Jong Un, liderul Coreei de Nord, pe motiv că “ambii au același stil de a lucra. O dată la câteva zile mai dau cu tunul în câte un general”.

Fostul președinte al României aruncă o serie de apelative dure la adresa lui Dragnea despre care spune că “este incredibil cât de prost și de tolomac poate să fie. Altfel nu îmi explic cum a putut să pună doi premieri care să dorească să-l tragă pe sfoară”.

Băsescu atrage atenția asupra deprecierii leului și asupra creșterii Roborului și susține că “PSD a creat o situație incredibilă. Nu cred că ar trebui să ne mire faptul că afaceriștii străini nu mai vor să facă investiții în România”.

Băsescu îl contrează dur și pe Klaus Iohannis, președintele României, spunând că “în mod normal poți să faci un guvern într-o săptămână, dacă ai determinare în acest sens. Dar iată că Doina Pană și-a dat demisia de două săptămâni și Iohannis încă nu i-a semnat demisia”.

Concluzia lui Băsescu este cât se poate de clară: “PSD este un partid inapt pentru guvernare. Dar dacă PSD pierde guvernarea, Dragnea rămâne fără cap și a doua zi este dat afară din PSD. Are un mod primitiv de a exercita puterea”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version