Capitala se află în aceste momente sub un strat gros de zăpadă, din cauza ninsorii abundente care s-a abătut asupra Bucureştiului în ultimele aproape 24 de ore.

traian-basescu_mare 2

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a încercat să rezolve problema deszăpezirii apelând inclusiv la deţinuţi şi la sportivii care cu contract cu CSM Bucureşti, deci care practic sunt angajaţi ai Primăriei.

Mişcarea nu a fost una tocmai de succes în condiţiile în care majoritatea bucureştenilor, motivat sau nu, s-au plâns de condiţiile din trafic.

Traian Băsescu, fost preşedinte al României şi fost primar al Capitalei, a venit cu un mesaj ferm la adresa Gabrielei Firea, mesaj prin care îi recomandă să-i scoată la deszăpezire inclusiv pe asistaţii social care primesc bani frumoşi de la stat.

“Dar asistaţii social? Doamna Primar General Gabriela Firea a apelat la câţiva puşcăriaşi, jandarmi, sportivi şi militari pentru deszăpezirea trotuarelor şi a străzilor secundare. În regulă. Dar oare de ce nu apelează Doamna Firea la miile de asistaţi sociali pe care primăriile de sector îi miluiesc lunar cu alimente şi sume de la bugetul statului? Sau aceştia sunt votanţii cu sânge albastru ai PSD care nu trebuie deranjaţi? Oricum, deszăpezirea trotuarelor şi a străzilor secundare doar dând din gură nu se poate. Trebuie dat şi din lopată”, a fost mesajul postat de Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version