Traian Băsescu este de părere că Mihai Tudose are viață mai lungă la șefia Guvernului, deoarece “e mai tare pe picioarele lui decât Grindeanu”.

Tudose și Dragnea la Herculane

Întrebat luni seară la TVR 1 despre situaţia actuală din PSD – când Gabriela Firea a ieșit la atac împotriva lui Tudose la fel cum a făcut cu Frindeanu, iar acesta a fost dat jos de PSD prin moțiune de cenzură, Băsescu a fost ferm: “Dacă mă întrebaţi pe mine, eu vă spun că nu e sfârşitul lui Tudose”. 

„Tudose e mai tare pe picioarele lui decât Grindeanu. Imaginaţi-vă cum ar arăta PSD-ul în Uniunea Europeană, nu zicem mai departe, când şi-ar da pentru a doua oară într-un an jos Guvernul”, a adăugat Băsescu.

Întrebat dacă este posibil ca la conducerea Guvernului să ajungă un ofiţer acoperit, fostul şef al statului a răspuns: „Poate ajunge”.

„Pentru că nu există o interdicţie pentru serviciile secrete să recruteze miniştri. Parlamentarul nu poate fi recrutat, dar un ministru poate fi recrutat (…) Nu înseamnă că nu poate fi (premierul Mihai Tudose – n.r) un om apropiat de serviciile secrete. Dacă mă uit la şcolile pe care le-a parcurs (…) pot gândi că are o relaţie apropiată de serviciile secrete”, a susţinut Traian Băsescu.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version