Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, continuă să se dea cocoş la nivel înalt, probabil în speranţa că o eventuală candidatură a sa la alegerile pentru Primăria Capitalei va fi încununată de succes.

traian_basescu2

Invitat duminică seara la o cunoscută emisiune de televiziune de la România TV, Băsescu a ţinut să precizeze că politicienii au avut un comportament penibil în scandalul Antenelor şi să se laude că el a fost unul dintre puţinii politicieni de top pe care afaceristul Dan Voiculescu, patronul trustului Intact, nu a reuşit să-l folosească.

Băsescu susţine că se aştepta ca însuşi preşedintele Klaus Iohannis “să pice în plasa lui Voiculescu şi să ia partea trustului Intact pentru că în acest caz vorbim şi de mai multe componente. Este componenta Mihalache (n.r. – Dan Mihalache, consilierul lui Iohannis), care a fost văzut în compania lui Mihai Gâdea. Dar avem şi componenta Iohannis. Nu uitaţi că preşedintele poate fi şi el foarte uşor executat de justiţie. Dacă vă uitaţi în presa vremii o să vedeţi că, pe la sfârşitul anilor ’90, am pierdut o casă în prima instanţă. Nici nu am mai aşteptat. Imediat le-am predat cheile. În plus, la Iohannis este şi teama de a nu fi tocat de Antene. D-aia s-a purtat ca un slugarnic”.

În plus, fostul preşedinte al României se laudă că “pe mine, Dan Voiculescu nu a reuşit niciodată să mă manipuleze. Într-adevăr, am fost la Grivco, pentru a negocia cu Sorin Oancea tarife de publicitate, dar nu ne-am înţeles la bani. Relaţia dintre mine şi Voiculescu s-a rupt în 2006, când a înţeles că nu poate manipula justiţia. Vroia să fie consultat, să-i pun oamenii de casă în diferite funcţii cheie, dar nu a primit decât un dos de palmă peste guriţă”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version