Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Bătaia de joc pe tema energiei continuă: Românii, trimiși la coadă în prag de Crăciun. Virgil Popescu: „Modificăm legea”

Marea coaliție PNL, PSD și UDMR și-a bătut joc încă o dată de români și i-a trimis la coadă la furnizorii de energie, în prag de Crăciun. Este vorba despre cei cu mai multe puncte de consum la energia electrică, obligați să depună o declarație pe propria răspundere.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat însă marți, după scandalul mediatic din ultimele zile „asezonat” cu imaginile în care oamenii înghețați stau la coadă, că această declarație inventată de autorități în ultimul act normativ urmează să fie eliminată.

Însă acest lucru se va întâmpla abia săptămâna viitoare, între Crăciun și Anul Nou, în ultima ședință de guvern din acest an.

„(…) Anunţ că situaţia este în curs de rezolvare. Încă de la sfârşitul săptămânii trecute, premierul Nicolae Ciucă a trasat sarcina creării unui proiect de ordonanţă care să elimine aceste declaraţii, pentru ca toţi cetăţenii să beneficieze de tarifele plafonate indiferent de numărul locurilor de consum. Proiectul va fi finalizat şi pus în transparenţă decizională în seara aceasta, urmând să fie aprobat săptămâna viitoare, în cadrul ultimei şedinţe de Guvern de anul acesta”, a scris Virgil Popescu, marți, pe Facebook.

Ciolacu, Ciucă și mai mulți miniștri și deputați, vizită în Coreea

Legea nr. 357/2022,  abia adoptată de Parlament, a aprobat cu modificări două ordonanțe de urgență inițiate de ministrul Virgil Popescu: OUG nr. 119/2022 pentru modificarea şi completarea OUG nr. 27/2022 privind măsurile aplicabile clienţilor finali din piaţa de energie electrică şi gaze naturale în perioada 1 aprilie 2022-31 martie 2023.

Noua lege se va aplica până la 31 martie 2025.

Plafonarea preţului la energie: 4 categorii de consumatori trebuie să depună declaraţie
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv