Ministrul de Interne, Lucian Bode, a acuzat marți seară la TVR 1 că, prin datele publicate de Ministerul Sănătății, au fost divulgate adresele Serviciilor secrete – unde s-au creat centre de vaccinare pentru „speciali”. 

„Nu este normal ca ele să fie publicate cu adrese legat de sistemul de apărare, sistemul de ordine publică, înțeleg că era vorba și de servicii. În ce condiţii… Vezi adresa, strada x, numărul y şi constaţi că acolo s-au vaccinat 7, 8, 10 cetăţeni din structurile respective. Păi, în momentul respectiv, poţi să te aştepţi ca oricine, nu ştiu, poate că nu ne sunt toţi prieteni pe pământul acesta, dar pot veni în orice moment să fotografieze, să filmeze… Nu mi se pare normal să dăm publicităţii”, a spus Lucian Bode, la TVR 1.

Bode a recunoscut însă că angajații din MAI s-au vaccinat fără a se programa în platformă. „S-a respectat legea. Nu pe platforma oficială”, a invocat el.

Lucian Bode a precizat că, „din cei 50.000 de angajați din MAI care și-au exprimat opțiunea pentru vaccinare, până acum s-au vaccinat circa 26-27.000”.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version