Sebastian Burduja, care în sondajele PNL nu a reușit să depășească 8% în preferințele bucureștenilor, a aflat marți în Corea de Sud (unde se află în vizită împreunăcu cu președintele Klaus Iohannis) că este noul candidat pentru funcția de primar general al Capitalei, după ce doctorul Cătălin Cîrstoiu a fost eliminat din cursă.

Burduja a transmis pe Facebook un mesaj: „Am văzut cu toții ce se întâmplă când oamenii buni stau pe margine, iar oameni fără principii fac jocurile. Bucureștiul și România nu mai au timp de pierdut. Candidez pentru Primăria Capitalei pentru că vreau ca bucureștenii, pentru prima dată după mulți ani, să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic”.

Ciolacu și Ciucă i-au dat un brânci pe scări lui Cîrstoiu, după doar o lună. Piedone triumfă
Cu binecuvântarea lui Ciolacu, noua candidată Firea s-a pupat cu Robert Negoiță – care îl lăuda de zor pe Piedone
Ciolacu și-a amintit brusc de Marea Coaliție: „Era de-a dreptul ridicol ca PSD şi PNL să fie nu jucători, ci să fi arbitrat cine câştigă – Nicuşor Dan sau Piedone!”
author avatar
Magda Severin Jurnalist
Magda Severin este jurnalistă cu experiență de peste 30 de ani, in prezent, redactor-șef Online la ZIUA CARGO și redactor la revista lunară ZIUA CARGO (print); 2015 - prezent, redactor colaborator la ziarul online SECUNDA.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version