Carmen Dan, ministrul demisionar al Internelor, nu se consideră dezinformată, așa cum a declarat, luni, premierul Viorica Dăncilă, în privința mandatului pe care aceasta l-a depus.
 

Întrebată despre afirmațiile Vioricăi Dăncilă, care a catalogat-o dezinformată atunci când a susținut că liderul Executivului a cedat presiunilor președintelui Iohannis, Carmen Dan a răspuns ironic, marți dimineață, la intrarea în sediul MAI: “Atât de dezinformată am fost încât, așa cum ați constatat și dumneavoastră, propunerea pentru acest minister este colegul meu, senatorul Moga, căruia îi urez succes”.
 
De asemenea, Carmen Dan a contrazis-o pe Viorica Dăncilă și în privința demisiei. “Nu mi-a cerut demisia, mi-a spus că, din cele opt ministere care au fost evaluate, Carmen Dan trebuie să plece. Urmare a acestei discuții, eu i-am pus mandatul la dispoziție”.
 
Carmen Dan a mai spus că, până când decizia de schimbare a sa din funcție va fi publicată în Monitorul Oficial, își exercită în continuare responsabilitățile de ministru.
 
Întrebată de jurnaliști dacă acum, când va avea mai mult timp, va merge să-l viziteze pe Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova, Carmen Dan a răspuns: “Evident că o să am mai mult timp liber, o să am timp de familia mea în primul rând”.
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version