Premierul Sorin Grindeanu are, începând de marţi, un nou consilier în persoana lui Marian Neacşu, fost deputat şi actual secretar general al Partidului Social Democrat.

grindeanu 8

Neacşu va fi consilier onorific al premierului în domeniul relaţiei cu Parlamentul şi are la activ inclusiv o condamnare definitivă la 6 luni de închisoare cu suspendare.

Secretarul general al PSD a fost găsit vinovat de conflict de interese, respectiv că şi-a angajat în mod ilegal fiica la biroul parlamentar.

Marian Neacsu
Marian Neacsu

Neacşu a fost timp de două mandate deputat de Ialomiţa, dar la alegerile de anul trecut nu a mai candidat tocmai din cauza condamnării la închisoare cu suspendare. Totuşi, colegii din Partidul Social Democrat au avut grijă să-i asigure postul de secretar general al PSD şi un loc călduţ în echipa de guvernare a lui Sorin Grindeanu.

Alte două mutări interesante ale premierului au fost instalarea lui Alexandru Pugna ca secretar de stat în Ministerul Culturii şi a lui Dan Dumitrescu în funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii. Pugna este cântăreţ de muzică populară, iar Dan Dumitrescu este specialist în chirurgia estetică.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version