Criza din PSD declanșată de scandalul polițistului pedofil din Brigada Rutieră București nu mai poate aştepta până la ședința Comitetului Executiv Național (CExN) programată pentru sfârșitul lunii la Iaşi, astfel că luni la ora 16.00 membrii acestui for se întrunesc urgent la București.

Demisia cerută de premierul Mihai Tudose ministrului de Interne Carmen Dan, pe care a acuzat-o public că l-a mințit, nu s-a materializat săptămâna trecută. 

Iar Tudose a anunțat că nu mai poate lucra cu Carmen Dan.

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a fofilat atunci când a fost întrebat de ziarişti dacă se află în spatele deciziei ministrului de Interne, Carmen Dan, de a nu demisiona din funcţie, el refunzând să comenteze acest aspect.

Să nu uităm însă că adevărata criză între Dragnea și Tudose a început în toamna lui 2017, când premierul le-a remaniat pe Sevil Shhaideh și Rovana Plumb, două dintre falangele liderului PSD în Executiv.

Totul s-a întâmplat înaintea ieșirii publice a lui Dragnea cu bilanțul activității Guvernului. Victor Ponta, care l-a tocat sistematic pe Dragnea, a declarat că analiza activității Executivului este făcută în continuare de penalul Darius Vâlcov, cel care “face și bugetul” de stat pe 2018. 

Să ne amintim că primul puci împotriva lui Dragnea a avut loc în iunie, iar la dreapta premierului de atunci Sorin Grindeanu s-a aflat Ponta.

author avatar
Magda Severin Jurnalist
Magda Severin este jurnalistă cu experiență de peste 30 de ani, in prezent, redactor-șef Online la ZIUA CARGO și redactor la revista lunară ZIUA CARGO (print); 2015 - prezent, redactor colaborator la ziarul online SECUNDA.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version