Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Ciolacu: Acest an şcolar începe cu multe incertitudini

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a transmis un mesaj video, luni, către profesori, elevi și părinți, în care a arătat că începutul de an şcolar este „deosebit de dificil” și începe cu „multe incertitudini”.

În opinia sa, lucrurile puteau arăta „altfel” dacă măsurile necesare erau aplicate „din timp”, dacă exista comunicare şi se implicau toţi factorii responsabili.
 

Iată mesajul lui Ciolacu, postat pe Facebook:

„Stimați profesori, dragi elevi și părinți, acest an şcolar începe cu multe incertitudini. Nimeni nu ştie exact cum se vor desfăşura cursurile. Mulţi probabil sunt îngrijoraţi de numărul mare al restricţiilor impuse. Copiilor le va fi greu să nu îşi îmbrăţişeze colegii în prima zi de şcoală sau să nu împartă cu colegul de bancă pachetul cu bunătăţi pus de bunica în ghiozdan, de dimineaţă. Iar cel mai greu le va fi celor mici care păşesc pentru prima dată pragul şcolii. Da, pentru toţi, elevi, părinţi şi profesori deopotrivă, este un început de an şcolar deosebit de dificil. Cu siguranţă că lucrurile puteau arăta altfel. Totul putea fi mult mai simplu dacă măsurile erau aplicate din timp, dacă exista comunicare şi implicarea tuturor factorilor responsabili”, a transmis Ciolacu, printr-un mesaj video postat pe Facebook.

El a adăugat că este sigur că, în ciuda tuturor provocărilor, în ciuda tuturor lipsurilor, “în ciuda haosului provocat de un Guvern prea puţin preocupat de sistemul educaţional”, se va trece cu bine “peste toate încercările”.

“(…) Astăzi este un nou început. Un altfel de început. Pe un drum al responsabilităţii şi al curajului! Pe un drum la sfârşitul căruia fiecare va fi mai puternic şi mai înţelept! Sunt sigur că fiecare dintre voi înţelege importanţa respectării regulilor pentru protejarea sănătăţii, doar este vorba de sănătatea fiecăruia dintre noi şi de sănătatea celor dragi nouă. Dar, sunt la fel de sigur că, împreună, elevi, părinţi, profesori şi autorităţi publice locale, vom reuşi să parcurgem, fără incidente majore, tot acest drum”, a completat liderul PSD.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv