Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Ciolacu: Congresul PSD va închide cutuma privind candidatul la prezidenţiale

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că anul viitor ar trebui să se decidă, la congresul partidului, ca preşedintele formaţiunii să nu mai fie în mod obligatoriu şi candidatul la alegerile prezidenţiale.


„Din punctul meu de vedere, PSD ar trebui, anul viitor, să aibă un congres ordinar, cu alte cuvinte, care pleacă cu alegeri de la bază, piramidal, dar de jos în sus, să nu mai fie congrese extraordinare. Chiar şi săptămâna viitoare merg la trei organizaţii unde îşi fac alegerile interne. După ce se finalizează aceste alegeri, cred că va fi un congres anul viitor, al PSD, care va face modificările statutare astfel încât să se închidă cutuma că preşedintele partidului este de drept candidat”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică seară, la Antena 3, întrebat dacă PSD s-a gândit, deja, la o posibilă listă cu variante de candidaţi la alegerile prezidenţiale.

„Candidatul PSD va merge în toate organizaţiile şi vor vota toţi membrii de partid. Dacă sunt cinci candidaţi, vor face campanie în fiecare organizaţie. E clar că ceva trebuie schimbat dacă ai pierdut de patru ori la rând. Am spus că există personalităţi de stânga în România în diverse funcţii publice sau nu, poate putem crea în statut o posibilitate ca PSD să susţină o asemenea personalitate. Eu m-am gândit la anumite principii, nu la persoane”, a adăugat Ciolacu.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv