Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

Ciolacu, despre scumpirea cu 40% a polițelor RCA: „ASF împreună cu Guvernul vor lua decizia cea mai bună”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, despre scumpirea cu 40% a RCA, potrivit tarifelor de referință pentru 2023 publicate de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), că ASF împreună cu Guvernul „vor lua cea mai bună decizie”.

Întrebat dacă are indicii că o firmă de asigurări se îndreaptă spre un faliment şi dacă statul va face ceva pentru ca aceste poliţe să nu mai crească, Ciolacu a spus:

„Ştiţi foarte bine că este posibil să fie un faliment anunţat. Sunt ferm convins că Guvernul României va interveni, cum a mai făcut acest lucru o dată. A mai existat acest precedent. Eu ce vă pot răspunde este din precedentul care a fost, City Insurance, cam aşa ceva, unde statul a intervenit. Sunt ferm convins că şi de această dată cei de la ASF împreună cu Guvernul vor lua decizia cea mai bună (ca preţul să fie stabilizat – n.r.). Dacă este o decizie printr-o ordonanţă de urgenţă, ea va veni în Parlament”.

El a menţionat că vicepreşedintele ASF i-a solicitat o întâlnire pe acest subiect, iar preşedintele ASF se va întâlni cu premierul Nicolae Ciucă.

Polițele RCA se scumpesc cu până la 40%: Tarifele de referință pentru 2023, publicate de ASF

Download (PDF, 519KB)

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv