Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu și-a anulat toate ieșirile publice, după ce a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Iohannis a avizat începerea urmăririi penale a lui Petre Roman și Voican Voiculescu în dosarul Mineriadei / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Ciolacu îl amenință pe directorul Poştei Române: „Dacă nu ajung pensiile la destinaţie din cauza grevei, va pleca”

Premierul Marcel Ciolacu l-a amenințat cu demiterea pe directorul general al Poștei Române, marţi, în a doua zi de grevă generală a sindicaliștilor acestei instituții, care cer salarii mai mari.


„Am avut o discuţie cu domnul ministru şi aseară, am avut o discuţie şi cu directorul, eu le-am spus să rezolve problema cât se poate de rapid. În cazul în care, Doamne fereşte, nu ajung pensiile la destinaţie din cauza unei greve la Poşta Română, cred că domnul director va pleca”, a declarat Ciolacu, la sediul central al PSD, după şedinţa Consiliului Politic Naţional al partidului.

Demiterea șefului Poștei nu va opri însă greva.

Angajaţi ai Companiei Naţionale Poşta Română din 30 de judeţe, membri ai Sindicatului Lucrătorilor Poştali din România (SLPR), au intrat luni în grevă generală, principala revendicare fiind legată de salarizare.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv