Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

Ciolacu, populism în cazul Euroins – protejată de ASF: „S-a terminat amatorismul! Să nu mai venim în faţa românilor să găsim motive”

Preşedintele Camerei Deputaților și lider PSD, Marcel Ciolacu, lansează declarații populiste, după ridicarea autorizației de funcționare a Euroins.

Încă un faliment răsunător pe piața RCA! ASF a așteptat 3 ani până să retragă autorizaţia Euroins

Compania de asigurări, pe care Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) – instituție condusă de PSD-istul Nicu Marcu – a tot amendat-o de trei ani, fără însă a-i interzice să mai vândă polițe, are de tot atâția ani conturile goale, pentru că a scos din țară toți banii pe care i-a încasat în tot acest timp.

Ciolacu a ignorat apelurile făcute către el de asociațiile patronale din transporturi:

Transportatorii acuză Guvernul Ciucă și ASF că au închis ochii la falimentul „inevitabil” al Euroins: „Ne-au ignorat avertismentele!”

Acum, Ciolacu susține că „cei de la CEC şi EximBank au obligaţia să creeze pârghiile pentru ca statul român să poată interveni eficient pentru români şi pentru companiile româneşti”.

„În momente dificile, în momente de criză, statul trebuie să intervină. Trebuie să reparăm ce am greşit în decursul acestor 30 de ani. Am vândut toate firmele de asigurări, iar astăzi, când a doua companie intră în insolvenţă, căutăm soluţii şi căutăm în continuare vinovaţi. Avem obligaţia, au obligaţia cei de la CEC, de la EximBank să creeze pârghiile de care au nevoie românii ca statul român să poată interveni eficient pentru români şi pentru companiile româneşti. S-a terminat amatorismul! Trebuie în sfârşit să nu mai venim în faţa românilor să găsim motive. Ştim cu toţii că au fost crize suprapuse, a fost şi pandemie, este şi război, a fost criză energetică, românii aşteaptă de la noi nu explicaţii, nu vinovaţi, românii aşteaptă oameni competenţi şi soluţii şi să intervenim rapid”, a spus Ciolacu, la conferinţa de alegeri a PSD Argeş. 

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv