Liderul PSD, Marcel Ciolacu, iese la rampă cu declarații sforăitoare adresate de fapt electoratului, în perspectiva alegerilor de anul viitor.

El a declarat miercuri, prezent la conferinţa „Tineri Lideri pentru Agricultură”, organizată de Clubul Fermierilor Români:

„Vreau ca astăzi să vă prezint un nou concept pe care-l propun pentru perioada următoare, şi anume patriotismul economic, adică să producem, să consumăm cât mai mult româneşte. Este extrem de important ca în domeniile în care chiar avem potenţial, aşa cum este agricultura, statul român să aloce sume importante pentru investiţii noi, retehnologizări sau extinderea capacităţilor existente pentru procesarea materiilor prime. Doar în acest mod vom reuşi să reducem deficitul de balanţă comercială şi vom spori valoarea produselor obţinute în România”.

Ciolacu a bătut moneda și pe reforme, deși nu a făcut niciuna, nici măcar pe cea a pensiilor, prevăzută în PNRR, în ciuda majorității confortabile, de aproape 70%, pe care o are coaliția PNL-PSD-UDMR în Parlament:

„România a ajuns la un capăt, care ori va intra într-un regres, ori va intra într-un progres. Trebuie să ne fie foarte clar acest lucru şi o spun fără nicio reţinere: dumneavoastră reprezentaţi viitorul României, iar noi, cel puţin politicienii, măcar în ultimul ceas, trebuie să fim mai fermi, să uităm că facem politică doar pentru a strânge voturi şi să ne înţelegem destinul clar pe care îl avem în acest moment, destinul de altfel trecător prin anumite funcţii. Vă spun cât se poate de clar: România trebuie să implementeze toate fondurile europene, dar, în paralel, cu toate reformele, dacă dorim ca să mergem mai departe”.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version