Într-o ieşire fără precedent pentru un tip considerat extrem de liniştit, fostul premier Dacian Cioloş l-a atacat în termeni duri pe Sorin Grindeanu, actualul premier.

Cioloş şi-a pierdut cumpătul, după ce Grindeanu a semnalat că au existat probleme anul trecut la nivel de Ministerul Sănătăţii şi a reclamat faptul că absorbţia fondurilor europene a fost 0.

“Domnul Sorin Grindeanu nu reuşeşte, după aproape două luni de guvernare, să iasă din logica unor afirmaţii false făcute de PSD în campania electorală. Cu atât mai mare este dezamăgirea mea cu cât acum datele oficiale îi sunt la îndemână, nu trebuie decât să le ceară miniştrilor din subordine. Greaua moştenire în domeniul fondurilor europene nu există, domnule Grindeanu, încercaţi să guvernaţi transparent şi să construiţi pe baza politicilor şi proiectelor demarate anul trecut în loc să aruncaţi fumigene uşor de demontat precum – zero fonduri europene”, a fost mesajul transmis de Cioloş.

Marţi, după o vizită de lucru efectuată la Ministerul Sănătăţii, premierul Sorin Grindeanu afirma că “ministerul a fost notificat acum un an de lipsa unor medicamente şi nu s-a luat nicio măsură, ceea ce mi se pare foarte grav”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version