Obișnuit să comenteze de pe marginea mai toate subiectele importante, fostul premier Dacian Cioloș nu a ezitat să-și dea cu părerea și despre scandalul dintre premierul Mihai Tudose și Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne.

Mihai Tudose și Carmen Dan și-au adresat cuvinte grele, s-au acuzat de minciună și au precizat că nu mai pot lucra unul cu celălalt.

Iar Cioloș consideră că “această gâlceavă politică ne costă enorm. Mai ales că nu vorbim despre o confruntare politică de idei”.

Pe de o parte, Cioloș îi dă dreptate lui Mihai Tudose precizând că “deși mandatul politic vine de la o majoritate politică, Guvernul al României și trebuie să funcționeze spre binele României și al românilor”.

Totuși, fostul premier nu ezită să se întreabe “pentru a câta oară într-un an de guvernare PSD-ALDE avem parte de dispute publice între membri ai Guvernului, care ar trebui să lucreze ca o echipă în interesul României?! Unde sunt liniştea şi normalitatea promise?”.

Mesajul lui Cioloș pentru guvernanți e clar: “Bunăstarea românilor nu se creează din condei şi nici la televizor, ci stă în deciziile, acţiunile şi credibilitatea dumneavoastră în fruntea ţării. Cu fiecare astfel de dispută între cei a căror principală preocupare ar trebui să fie guvernarea se întăreşte un singur lucru: neîncrederea oamenilor în politicieni, o neîncredere care macină temelia democraţiei, un lucru mai grav decât orice guvernare vremelnică”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version