Fostul premier Dacian Cioloș consideră că liderul PSD, Liviu Dragnea, “trebuie să părăsească viața publică” după condamnarea acestuia în primă instanță la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

Iată ce scrie Dacian Cioloș într-o postare pe Facebook:

“Domnul Dragnea trebuie să părăsească viața publică. Un politician cu două condamnări în Justiție nu poate să mai stea în fruntea României și să dicteze politica penală a statului.

Pentru binele acestei țări, pentru a rămâne într-o ordine legală și morală, șeful Camerei Deputaților trebuie să renunțe la orice pârghie de putere.

Demisia ar putea fi o șansă și a celor de la putere pentru a renunța la manipulări, agresivitate și polarizarea României doar pentru apărarea cu orice preț a unui vătaf. 

România are șansa să revină la normalitate.

Avem nevoie de o nouă clasă politică. Una onestă, profesionistă și cu bun simț. Trebuie să ne redescoperim decența. Trebuie să ne oprim din goana asta de a modifica legi pentru a salva politicieni. Din încercările de a intimida justiția la televizor. Avem nevoie de o justiție nu numai independentă dar și profesionistă”.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version