Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Plenul Camerei Deputaţilor decide asupra ridicării imunităţii lui Bănicioiu/

Breaking News:
 

Cioloș, după decizia CCR: Va trebui să facem față și acestei ultime provocări, PSD să stabilească parlamentarele

Copreședintele USR PLUS, Dacian Cioloș, a comentat marți, după decizia CCR privind stabilirea de către Parlament a datei alegerilor parlamentare, și nu de Guvern, că „cel mai corupt partid din istoria României (…) mai primește un cadou”, astfel că „va trebui să facem față și acestei ultime provocări”.

„Cel mai corupt partid din istoria României, cel care a mutilat justiția, a schilodit instituțiile democratice politizându-le complet și care și-a cocoțat beizadelele și camarila în funcții publice mai primește un cadou: poate să decidă când vor avea loc alegerile parlamentare”, a scris Cioloș pe pagina sa de Facebook.

El s-a declarat convins că, „dacă ar fi după pesediști, alegerile ar avea loc noaptea, la lumina lanternelor, pe buletine deja ștampilate cu numele lor”.

„Acum, va trebui să facem față și acestei ultime provocări. S-a dovedit că răbdarea și echilibrul pot câștiga alegerile, pentru că lumea s-a săturat de hoți și de incompetenți. Am experimentat destul cu tot felul de populiști care mințeau de dimineața până seara. Avem răbdare și câștigăm indiferent când se vor programa alegerile”, a conchis Cioloș.

15 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv