Copreședintele USR PLUS, Dacian Cioloș, l-a atacat prin învăluire pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, surprins fără mască la un restaurant, alături de alți capi ai partidului.

„Oare care e logica unor capi de listă medici la PSD, când e evident că liderii acestui partid nu doar că nu-i consultă atunci când iau decizii, dar se pare că nici nu dau doi bani pe munca lor. Domnul Ciolacu ar trebui să-l sune pe medicul Rafila și să îi ceară scuze. Acum câteva zile, spuneam că singurul program acceptabil de la PSD e să le ceară scuze cetățenilor. Iată că același partid ar trebui să le ceară scuze și candidaților săi, medicilor, celor care luptă cu pandemia și altor oameni.

Dar, ca să fim cinstiți până la capăt, și cei care sprijină PSD sunt dispuși la mari compromisuri pentru cine știe ce promisiuni viitoare. Sunt curios dacă medicul Rafila se simte umilit să își vadă noii șefi care l-au pus pe lista de parlamentari la București petrecând nestingheriți de consecințe în plină pandemie, când peste 800 de cetățeni români se află internați în terapie intensivă din cauza coronavirusului.

O Românie fără hoție înseamnă și eliminarea ipocriziei din viața publică și a minciunii în scop electoral”, a scris Dacian Cioloș, duminică,  pe Facebook.

După Orban, a călcat pe bec și Ciolacu, surprins fără mască într-un restaurant: „Voi plăti amenda”
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version