Fostul premier Dacian Cioloș și-a înființat de curând Partidul Mișcarea România Împreună și a anunțat că vrea să candideze la alegerile europarlamentare.

În timpul unui interviu acordat pentru Digi FM, Cioloș a fost luat la rost de un ascultător care a lăsat să se înțeleagă că în spatele partidului înființat de Cioloș s-ar afla anumite interese economice.

De altfel, fostul premier a și fost acuzat că are în spate sponsori puternici care îi asigură traiul de zi cu zi, în condițiile în care el nu mai ocupă nicio funcție oficială nici în politica de la noi, nici la Parlamentul European.

Însă Dacian Cioloș a ținut să lămurească problema și a precizat că “în acest moment trăiesc din resursele pe care le-am acumulat, din banii pe care i-am pus deoparte cât timp am fost comisar european. Trebuie să recunosc că am avut un salariu consistent, tocmai pentru că din cauza funcției respective nici eu și nici soția mea nu puteam lucra în sectorul privat pentru companii, cu companii sau în interesul unor companii care au interferență cu agricultura și politica agricolă. Iar acum am convenit cu soția mea tocmai să trăim acum din acei bani pentru a mă putea dedica noului partid fără constrângeri și fără să fiu pus în situația de a face compromisuri”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version