Copreşedintele Alianţei USR PLUS, Dacian Cioloş, a ținut să scoată în evidență meritul lui Vlad Voiculescu la victoria lui Nicușor Dan la alegerile pentru Primăria Capitalei.

Vlad Voiculescu

După anunţarea exit-poll-urilor pentru alegerile locale de duminică, Cioloş a vorbit despre „o revoluţie a bunei guvernări”.

„De astăzi vă putem prezenta câţiva noi lideri politici, viitori lideri politici ai României – este Nicuşor Dan, este Clotilde (Armand – n.r.), Radu (Mihaiu -n.r.), Simona (Spătaru – n.r.). Mai sunt ceilalţi colegi din ţară. Vreau o menţiune specială pentru Vlad Voiculescu, care ştiut să facă pasul în lateral şi să intre în echipă cu Nicuşor Dan. E elementul-cheie. E diferenţa de comportament a alianţei USR PLUS faţă de ce s-a întâmplat în 2016, pentru că altfel Nicuşor Dan putea fi primarul nostru în ultimii patru ani”, a spus co-preşedintele alianţei.

„De astăzi cred că e clar pentru toată lumea: adevărata forţă de opoziţie a pesedismului este alianţa USR PLUS. Vom avea primari care au fost aleşi pe bune, care n-au fost transferaţi, ca să-şi menţină poziţiile, de la alte partide”, a adăugat fostul premier.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version