Premierul Florin Cîțu îl atacă pe primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, declarându-se nemulțumit că nu se implică în privința spitalelor din subordinea municipalității Bucureștilor.

Astfel, la videoconferința de marți cu prefecții, Cîțu le-a cerut ministrului interimar al Sănătății, Cseke Atilla, și șefului Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, să verifice modul în care s-a implicat Administrația Spitalelor, din cadrul Primăriei Capitalei, în privința gestionării valului 4 al pandemiei de coronavirus.

„Vreau mai multă implicare din partea Primăriei Capitalei cu spitalele din subordine. Vreau o analiză a modului în care spitalele subordonate Primăriei București s-au implicat, pentru că ele nu sunt în subordinea Ministerului Sănătății. Cred că mâine cel mai târziu ar trebui să avem o situație pentru București și un plan pentru cazul în care situația se înrăutățește”, a cerut Cîțu într-o videoconferință cu prefecții.

Cu câteva ore înainte, premierul ceruse o anchetă similară și la Ministerul Sănătății.

Cu gândul doar la șefia PNL, Cîţu se face că lucrează: „O să cer o anchetă/analiză să ştiu cum a fost pregătit valul 4 COVID”
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version