Prezent la bilanțul activității MAI în anul 2020, premierul Florin Cîţu le-a cerut, marţi, polițiștilor să-i amendeze și să le spună „de la obraz” celor care nu respectă măsurile de protecţie COVID că „pun în pericol viaţa celuilalt”.

„Fiecare dintre cei care nu respectă regulile pune în pericol viaţa celuilalt, a familiei lui şi a celor dragi. Aceasta trebuie să cunoască toţi cei pe care îi întâlniţi şi vă rog să le spuneţi de la obraz în timp ce aplicaţi sancţiunile care se impun. Vă cer fermitate şi bun simţ, pentru că aceste două atitudini împreună fac eficientă impunerea legii”, le-a transmis premierul mesaj polițiștilor.

„Mulţumesc tuturor lucrătorilor MAI care şi-au îndeplinit misiunea cu responsabilitate. A aplica legea cu fermitate şi cu respect faţă de drepturile cetăţenilor în perioada crizei sanitare înseamnă protejarea sănătăţii cetăţenilor. Îndemn pe toţi angajaţii MAI să rămână gardienii sănătăţii publice, să verifice respectarea măsurilor de protecţie, să aplice legea cu stricteţe şi să apere drepturile fundamentale şi libertăţile cetăţenilor”, a adăugat premierul. 

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version