Liderul PNL, Nicolae Ciucă, nu a decis încă dacă îl acceptă candidat la CJ Prahova pe Iulian Dumitrescu – plasat sub control judiciar de DNA.

Întrebat, într-o emisiune la România TV, dacă Iulian Dumitrescu va mai candida la alegerile locale din judeţul Prahova, după ce organizația județeană a PNL i-a cerut acest lucru lui Nicolae Ciucă, printr-o scrisoare deschisă, liderul liberalilor a răspuns:

„Nimeni nu este mai presus de lege. Instituţiile statului trebuie să îşi facă treaba şi asta este responsabilitatea juridică a fiecăruia dintre noi care încalcă legea. De partea cealaltă, eu – şi în cariera militară şi acum – am condus şi am luat decizii pe bază de reguli şi principii. Atunci când voi primi propunerile de la filială, voi lua decizia în funcţie de Constituţie, de legi şi de principii. În acest moment nu există o decizie”.

Anchetat de DNA, baronul PNL Iulian Dumitrescu este susținut pentru un nou mandat la șefia CJ Prahova

Iulian Dumitrescu a fost plasat sub control judiciar și are interdicţie să îşi exercite funcţia de preşedinte al CJ Prahova.

Baronul PNL de Prahova, Iulian Dumitrescu, plasat sub control judiciar: A cerut mită 47,5 milioane lei, din care a primit 16,2 milioane (DNA)

După ce a fost pus sub acuzare, Dumitrescu a anunţat că demisionează din toate funcţiile din partid, de prim-vicepreşedinte PNL şi preşedinte al PNL Prahova.

Averea lui Iulian Dumitrescu rămâne sub sechestru, a decis definitiv Tribunalul Bucureşti
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version