Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a declarat vineri, la o zi după ce președintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, a fost plasat sub control judiciar de procurorii DNA, că acesta şi-a dat demisia din funcțiile de conducere ale PNL pentru a evita prejudiciul de imagine adus partidului.

Baronul PNL de Prahova, Iulian Dumitrescu, plasat sub control judiciar: A cerut mită 47,5 milioane lei, din care a primit 16,2 milioane (DNA)

„Pentru a evita prejudiciul de imagine adus partidului, domnul Iulian Dumitrescu a luat decizia să-şi dea demisia din toate funcţiile pe care le ocupa”, a spus Ciucă la sediul PNL, insistând: „Nu ştiu ce este în dosar, nu comentez”.

Întrebat dacă i-a cerut lui Dumitrescu să-şi dea demisia, Ciucă a negat: „Este o decizie pe care fiecare membru al Partidului Naţional Liberal a luat-o atunci când a avut probleme cu Justiţia şi aşa vom proceda şi de aici înainte”.

El a precizat că nu s-a luat o decizie privind funcţia de prim-vicepreşedinte al partidului lăsată liberă în urma demisiei lui Dumitrescu:„În acest moment nu am luat încă o decizie ce se va întâmpla, dar, atât timp cât a fost vacantată poziţia, va trebui să fie ocupată de către altcineva”.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version