Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Ciucă neagă că n-ar fi bani pentru pensii: „Nu există nici cea mai mică urmă de îndoială”

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, miercuri, că există fonduri suficiente pentru plata la timp a pensiilor şi a ajutoarelor pentru cei defavorizați.

„Am văzut ştiri că nu ar exista bani pentru plata la timp a drepturilor care se cuvin cetăţenilor. Nu există nici cea mai mică urmă de îndoială legată de acest aspect. Există finanţare, există măsuri luate la nivelul ministerelor, atât la Ministerul de Finanţe, la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene pentru ajutoarele pe care le asigurăm din fondurile europene şi, desigur, la Ministerul Muncii pentru plata pensiilor şi ajutoarelor pentru fermieri. Nu trebuie să avem niciun fel de temere în acest sens şi rolul nostru este să comunicăm în continuare deschis şi să ne asigurăm cetăţenii că sunt informaţi şi că au toate datele în conformitate cu realitatea şi să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut, pentru că există potenţial”, a afirmat Ciucă, în deschiderea şedinţei de Guvern.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv