Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Inspecția Judiciară o verifică pe judecătoarea care l-a citat în sală pe studentul omorât cu mașina de Vlad Pascu drogat, la 2 Mai / 

Breaking News:

Ciucă: „PNL trebuie să aibă propriul său candidat la prezidenţiale”

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a declarat luni, după eșuarea și a celei de-a doua runde de negocieri cu PSD pe tema comasării alegerilor,  că „PNL trebuie să aibă propriul său candidat la prezidenţiale”.

Întrebat dacă i se pare de luat în calcul varianta ca PNL să susţină candidatul PSD la prezidenţiale la schimb cu funcţia de premier şi candidatura la Primăria Capitalei, Ciucă a răspuns:

„Nu este posibil, pentru că PNL trebuie să aibă propriul său candidat la prezidenţiale. Asta este tot ce poate fi mai sănătos pentru democraţie”.

El a precizat că „înainte de a fi discutat de comasare, am mers în Biroul Politic Naţional şi am cerut mandat pentru conducerea partidului să negociem şi am cerut mandat pentru negociere pentru comasare fără niciun fel de altă variantă care să fie asumată de conducerea partidului”. „Orice altceva în afara acestui mandat nu poate fi asumat de conducerea partidului”, a insistat Ciucă.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv