Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu și-a anulat toate ieșirile publice, după ce a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Iohannis a avizat începerea urmăririi penale a lui Petre Roman și Voican Voiculescu în dosarul Mineriadei / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Ciucă se contrazice în privința traseismului primarilor: „Pentru mine, chestiunea este deranjantă”

Nicolae Ciucă se contrazice în privința traseismului primarilor, demers pe care l-a susținut în coaliția cu PSD.

„„Pentru mine, personal, chestiunea aceasta este deranjantă. . Nu sunt de acord cu astfel de abordare pentru că ne ducem către oamenii din fiecare localitate, ştim că acolo este ales omul, nu partidul şi fluctuaţia aceasta, incertitudinea faţă de familia politică spre care se va orienta sau nu primarul creează bulversare”, a declarat luni, la sediul centralal PNL.

El susține că „s-a discutat despre un pact între PSD şi PNL care să stabilească faptul că cele două partide nu îşi mai iau primarii unul altuia”.

Numai că liberalii pierd „pe capete” primari, care migrează la partidul lui Marcel Ciolacu.

„Am mai încercat chestiunea aceasta, am discutat-o, chiar domnul preşedinte Flutur a venit cu această insistenţă. Din păcate, oamenii sunt cum sunt, mă refer la primari. De altfel, nu trebuie să generalizăm, doar unii dintre ei au această abordare şi efectiv nu îi înţeleg”, a insistat Ciucă.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv