Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Ciucă și Virgil Popescu, la inaugurarea interconectorului de gaze Grecia-Bulgaria

Premierul Nicolae Ciucă și ministrul Energiei, Virgil Popescu, au participat, joi, la operaţionalizarea interconectorului de gaze Grecia-Bulgaria.

Prim-ministrul efectuează o vizită de lucru în Republica Elenă, cu prilejul inaugurării interconectorului.

„Este un interconector cât se poate de important pentru tot ce înseamnă reţeaua de transport gaze către Europa. Practic, acest interconector va asigura legătura între reţeaua care trece prin Anatolya şi Adriatică şi, de asemenea, se leagă prin conducta BRUA, dând astfel consistenţă coridorului vertical şi asigurând aprovizionarea cu gaze atât a Bulgariei, cât şi a României. Şi, desigur, putem să asigurăm aprovizionarea cu gaze a partenerilor noştri estici, Ucraina şi Republica Moldova, şi desigur a celorlalte ţări care se află pe diagrama de distribuţie a acestei reţele de gaze”, a spus Ciucă, în cadrul unei conferinţe de presă comune cu omologul său grec, Kyriakos Mitsotakis.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, va semna cu omologul său din Grecia un memorandum „care să asigure proiectele noastre comune pe termen mediu şi lung”, a adăugat Ciucă. 

9 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv