Ciprian Ciucu, consilier general din partea PNL în CGMB, o acuză pe Gabriela Firea pentru eşecul candidaturii Bucureştiului la relocarea Agenţiei Europene a Medicamentului (AEM), exclus luni de la primul vot de Consiliul Uniunii Europene.

Ciucu susţine că sediul oferit pentru AEM nu era amplasat într-o zonă potrivită. ”Administraţia Firea a tratat superficial această competiţie. O vroia în Pipera, lângă Voluntari… În Pipera cea sufocată de trafic”, a scris Ciucu pe facebook.

Liberalul acuză municipalitatea că nu şi-a promovat candidatura cum trebuie, preferând ”tonul propagandei ieftine” în locul unei prezentări realiste şi creative.

”În loc să lucreze împreună cu oamenii deştepţi şi premiaţi din industria creativă, cu experţii români aflaţi în poziţii importante la Bruxelles sau în Europa, PSD-ul a ales să păstreze totul în tonul propagandei ieftine de partid. În loc să-şi prezinte oraşul realist şi creativ, cum au făcut alte oraşe candidate, Gabriela Firea a dat-o pe triumfalisme de epocă de aur. Din păcate, în 2017 şi când în joc e o miză europeană atât de mare, nişte panglici şi minciuni frumoase nu-s suficiente. Păcat că Bucureştiul a ratat o şansă unică!”, a conchis Ciprian Ciucu.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version