Iubitul Olguței Vasilescu, Claudiu Manda, deputat PSD și președintele Comisiei de control SRI, a venit luni dimineață la sediul DNA să-l aplaude pe șeful său de partid Liviu Dragnea, la intrarea la audiere într-un dosar de corupție.

sursă foto EvZ

Manda susține că nu este vorba despre o formă de presiune față de anchetatori.

“Am venit să-l susțin pe Liviu Dragnea. În fața legii nu cred că trebuie să aibă nevoie de susținere (Liviu Dragnea, n.r.) și niciun cetățean nu are nevoie de susținere în fața legii. În fața presiunilor, atunci când vorbim de diferite instituții, și v-am spus cum a fost la Înalta Curte, cred că aceste lucruri nu ar trebui să se mai întâmple. Am venit și eu, și suntem și mulți alți colegi, să fim alături de domnia sa. N-am venit să declarăm ceva sau să creăm presiune (…). Nu am venit pentru acest lucru. Și când a fost la Înalta Curte, a fost să se apere în instanță, iar ceea ce i s-a întâmplat atunci nu cred că trebuia să i se întâmple”, a spus Manda.

El a precizat că a venit în fața sediului DNA din proprie inițiativă, fără ca Liviu Dragnea să aibă cunoștință despre gestul său și al celorlalți colegi ai săi.

“Eu nu am vorbit acest lucru cu domnia sa. Nu știu dacă știe. Suntem mai mulți colegi care am vorbit aceste lucruri, să venim astăzi”, a precizat deputatul social-democrat.

Despre dosar, Claudiu Manda nu a vrut să “speculeze”, “dar cumva e de așteptat. Nu mă puneți să dau mai multe răspunsuri (…)”.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version