Consiliul Politic Naţional al PSD a validat, miercuri, candidaţii  pentru primăriile sectoarelor 2 şi 5, care sunt susținuți și de PNL, urmând ca liberalii să desemnezecandidați pentru sectoarele 1 și 6, conform înțelegerii dintre Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă.

Candidații validați sunt „dl Hopincă la Sectorul 2 şi la Sectorul 5 dl Adrian Vigheciu”, a anunțat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, la finalul şedinţei CPN.

Întrebat de ce s-a produs această schimbare privind candidaţii la cele două primării de sector, Ciolacu a arătat că a fost o decizie a organizaţiilor.

„Aşa au hotărât organizaţiile. Îmi pare rău, îmi cer scuze, nu o să îi cert. Este o decizie politică, cu asta ne ocupăm, ne luăm deciziile politice în cadrul partidului. Este o decizie politică. După sondaje, părerea mea… să facem sondaje şi să nu mai facem alegeri. În funcţie de cine face sondajul pe acela îl numim. Atributul nostru, al partidului, este de a lua decizii politice”, a declarat Marcel Ciolacu. 

Pentru sectoarele 4 și 3, PSD și PNL îi susțin la alegerile locale din 9 iunie pe primarii în funcție: Adrian Băluță, respectiv Robert Negoiță. 

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version