Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Cherecheș a fost capturat de polițiștii din Germania, la Augsburg / El se află în arest și urmează să fie extrădat / ACTUALITATE: Iohannis pleacă în Dubai de Ziua Națională a României; a devansat recepția de la Cotroceni / POLITICĂ: Iohannis a promulgat noua lege a pensiilor / POLITICĂ: Senatul a votat ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu, la solicitarea DNA în dosarul vaccinurilor / 

Breaking News:

„Cred că e cazul să luăm măsuri” – Ciolacu, de Ziua Comemorării Victimelor Accidentelor de Circulație

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, luni, la un eveniment organizat la sediul Guvernului, de Ziua Mondială de Comemorare a Victimelor Accidentelor de Circulație: „Cred că e cazul să luăm măsuri”.

„Orice stat care constată că eşti pe primul loc la accidente, la pierderi de vieţi omeneşti, când constaţi că în şcoli din ce în ce mai mult se consumă droguri – droguri, de multe ori, care sunt nişte invenţii, nişte substanţe care, pur şi simplu, vor mutila acei copii”, a adăugat el.

„Nu mai există dublă măsură. În momentul acela, statul, Parlamentul, societatea civilă trebuie să-şi asume curajos orice măsură să stopeze. În acest punct ne aflăm: ne mor copii nevinovaţi pe şosele. Acesta este adevărul. Suntem pe primul loc în Europa. Da, 10 ani nu mai ai dreptul să circuli cu maşina. Da, să ţi se confişte maşina, să ştie şi părintele să nu-ţi mai împrumute maşina sau vreun coleg atât timp cât nu se asigură că nu te urci la volan drogat, băut sau fără carnet”, a spus Ciolacu.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv