Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltării, a comentat în stilul ei caracteristic demisia premierului Victor Ponta şi a anunţat că are un favorit pentru funcţia respectivă.

sursa foto: magazinsalajean.ro
sursa foto: magazinsalajean.ro

“Guvernul Ponta a demisionat. Este agitaţie mare. Unii se văd deja miniştrii, alţii secretari de stat. Însă protestul de marţi seara trebuie să continue până când un lucru va fi sigur. Nu schimbăm doar o grupare politică cu o altă grupare politică. Schimbăm un mod de a guverna cu altul”, a afirmat Elena Udrea.

Fostul ministru al Dezvoltării pariază toţi banii pe Dacian Cioloş pentru înlocuirea lui Victor Ponta în funcţia de premier.

“De ce este Cioloş varianta potrivită? Pentru că împacă şi capra şi varza. Este nevoie de o figură mai puţin cunoscută, cu un aer profesionist (ceea ce Cioloş chiar este) şi este pe placul clasei politice, adică se are bine cu toată lumea, inclusiv cu strada”, a spus Elena Udrea.

Fostul ministru al Dezvoltării a amintit un moment extrem de interesant cu Dacian Cioloş. “De ce nu mai este Cioloş, astăzi, comisar european din partea României? Pentru că în discuţia în vederea renominalizării cu Jean Claude Juncker, noul Preşedinte al Comisiei Europene, (din rândul popularilor) având deja din nou sprijinul lui Traian Băsescu, Cioloş a spus că este gata să se înscrie la socialişti, dacă postul agriculturii revenea acestora. Independentul Cioloş era gata să devină socialist doar ca să îşi menţină funcţia”, a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

Dacian Cioloş a fost ministru al Agriculturii în Guvernul Tăriceanu şi Comisar European pentru Agricultură, susţinut de PPE la propunerea lui Traian Băsescu.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version