Premierul Dacian Cioloş conduce, miercuri, şedinţa săptămânală a Guvernului.

ciolos guvern 6

Cu această ocazie, premierul tehnocrat a anunţat că “am finalizat planurile de acţiuni sectoriale. O să le trimit Parlamentului”.

Aceste planuri conţin, practic, priorităţile pe care şi le-a propus fiecare ministru în parte, pentru 2016, şi variante pentru implementarea acestora.

“Am reuşit să sintetizăm priorităţile sectoriale, pe care le-aţi fixat fiecare dintre dumneavoastră, într-un document pe care să-l trimitem Parlamentului. De acum înainte trebuie să ne concentrăm pe implementarea acestor măsuri, pentru că timpul este scurt”, a fost mesajul transmis de Dacian Cioloş.

Premierul le-a recomandat miniştrilor să-şi facă timp şi să meargă în comisiile de specialitate pentru a-şi prezenta priorităţile şi a le discuta cu parlamentarii.

De asemenea, Cioloş le-a propus miniştrilor să ia în calcul posibilitatea de a se întâlni de mai multe ori în următoarele săptămâni pentru a discuta modul în care doresc să se organizeze în vederea unei implementări cât mai eficiente a planurilor de acţiuni sectoriale.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version