Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: O echipă de lucru a coaliţiei va decide în legătură cu pensiile speciale / Orban: PNL şi-a desemnat reprezentanţii / POLITICĂ: Parlamentul va adopta marți proiectul Legii bugetului pe 2021 / 

Breaking News:

Doi deputaţi PSD fără mască, amendaţi. Romașcanu: „S-or fi luat după Orban și Rareș Bogdan”

Doi deputaţi PSD, Adrian Solomon şi Ioan Irinel Stativă, au fost amendaţi de poliţişti, marți dinineață, pentru că au refuzat să poarte măşti într-un fast-food din Bucureşti.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a reacționat arătând cu degetul spre PNL: „S-or fi luat după dl Orban și Rareș Bogdan”, care au fost surprinți în aceeași ipostază: fără mască în spații închise.

Polițiștii susțin că parlamentarii au avut și un comportament recalcitrant.

„În această dimineaţă, o patrulă a Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost solicitată de agenţii de pază ai unui restaurant de tip fast-food din Sectorul 3 să intervină, întrucât în interiorul localului se afla un bărbat care refuză să poarte mască de protecţie, având un comportament recalcitrant. Poliţiştii au depistat persoana în cauză, iar în urma discuţiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, având o atitudine sfidătoare la adresa acestora. Alături de persoana în cauză se mai afla un bărbat care, la rândul sau, a manifestat un comportament similar”, anunţă un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Cei doi deputaţi au fost amendați cu un total de 2.600 de lei, pentru „provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice şi pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public”.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei, cei doi pot contesta măsura în termen de 15 zile. 

Deputatul Adrian Solomon neagă că ar fi primit amendă, cel mai probasbil acesta refuzând să semneze procesul-verbal, care îi va fi trimis prin poștă.

18 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv