Liviu Dragnea, președintele Partidului Social Democrat, îl acuză pe Klaus Iohannis, șeful statului, că a depășit linia roșie în materie de politică.

Dragnea susține că “eu nu l-am văzut niciodată pe președintele României să facă apel la calm. Din contră, el întotdeauna a incitat la violență. Vrea să transmită un sentiment de nesiguranță, dar acțiunile lui, mesajele lui, cred că intră în categoria atac la siguranța națională”.

Liderul PSD îl acuză pe Iohannis și că este “un dușman al poporului. Altfel nu îmi explic. Transmite date inexacte, spune că economia nu merge bine, că salariile nu se plătesc, că programul de guvernare nu se îndeplinește, că nu este stabilitate. Păi atunci credeți că investitorii ăia care ar trebui să vină mai vin când îl aud pe șeful statului spunând așa ceva?”.

Nu în ultimul rând, Dragnea spune că “Iohannis se teme pentru că rezultatele guvernării noastre se vor vedea în scurt timp. Eu nu am un conflict cu el, dar voi riposta la orice declarație sau acțiune ostilă din partea lui”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version