Condamnatul penal Liviu Dragnea a declarat joi la Parlament, întrebat de jurnaliști cum vor vota senatorii PSD cererea DNA de încuviințare a urmăririi penale a lui Călin Popescu Tăriceanu, că mai întâi trebuie consultate documentele din dosar.

„Senatorii PSD, în primul rând trebuie să ia la cunoştinţă despre documentele şi informaţiile şi acuzaţile care sunt trecute acolo. Abia după aia putem vorbi despre cum vor vota. Nu se poate pronunţa nimeni înainte. Am mari rezerve legat de acest demers”, a spus liderul PSD.

Dragnea a spsu că are „mari rezerve” în privința acestui dosar: „Te poţi gândi la faptul că această solicitare de începere a urmăririi penale a fost pusă în practică pentru a influenţa o decizie în Congresul ALDE sau pentru a bloca o decizie a domnului Tăriceanu la Congresul ALDE, sau te poţi gândi că a fost făcută ca să influenţeze un vot la o eventuală moţiune de cenzură”.

Dosarul trimis de DNA la Senat are 73 de volume „care conţin între 200-300, 130, 199 de file”, a declarat vicepreşedintele Senatului, Claudiu Manda.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version