Invitat duminică seara la o cunoscută emisiune de televiziune, Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat, i-a făcut o adevărată declaraţie de dragoste fostului premier Victor Ponta.

ponta-sova-dragnea, hotnews

Dragnea s-a decis să facă acest pas după ce au apărut tot mai multe informaţii conform cărora Victor Ponta ar urma să părăsească barca PSD-ului ori în favoarea unui partid mai mic, pe care să îl ducă în Parlament, ori pentru un proiect extern.

Însă Liviu Dragnea dă asigurări că “Victor Ponta este netransferabil” şi susţine chiar că “veţi vedea cum din iarnă Ponta va fi mai mult decât un simplu deputat PSD”.

“Chiar el recunoaşte că nu e liber de contract. PSD a spus că nu e transferabil. Eu nu cred în nicio ştire sau zvon prin care se sugerează că Victor Ponta ar pleca din PSD. Victor Ponta este un om în care PSD a investit foarte mult, are o bogată experienţă acumulată care trebuie folosită. Ponta are de câştigat din PSD. Experienţa lui trebuie folosită după alegeri. Din partea noastră nu e liber de contract. Eu am fost vicepremier în guvernul Ponta. Echipa cu care a condus Ponta România a fost o echipă. Nimeni nu poate conduce singur, oricât ar fi de genial. Eu nu cred că pleacă nimeni. Nu sunt lipsiţi de caracter să plece. Pe domnul Bogdan Diaconu (n.r. – preşedintele PRU despre care se spunea că l-ar curta pe Ponta) îl depăşeşte situaţia. Poate că cei care au avut UNPR, acum vor să facă un UNPR reloaded. Le transmit că dacă vor asta, e prea târziu”, a fost mesajul transmis de Liviu Dragnea.

Pe de altă parte, preşedintele PSD infirmă şi zvonul conform căruia George Maior, actualul ambasador al României în SUA, ar putea fi viitorul premier al PSD-ului.

“Eu am vorbit cu George Maior acum vreo zece zile. A venit la mine, a vrut să ne vedem pentru că nu ne-am mai văzut de mult. Printre altele a ţinut să-mi spună că nu este interesat să fie premier al PSD-ului. Dar mi-a spus că am toată susţinerea lui morală. Pentru că altceva nu poate să facă deoarece este ambasador. Respinge categoric orice discuţie pe tema ca el să devină premier”, a spus Liviu Dragnea.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version