Liviu Dragnea a declarat în privința organizării unui miting pentru susținerea premierului Viorica Dăncilă după ce președintele PNL Ludovic Orban a depus plângere penală împotriva ei, că încă nu s-a luat o decizie în acest sens în cadrul ședinței de luni a conducerii PSD.

“Vom lua o decizie în funcție de mersul evenimentelor”, a spus Dragnea.

În schimb, liderul PSD l-a atacat pe Ludovic Orban: “Asistăm pentru a nu știu câta oară la o încercare de a da jos un guvern și de a prelua în mod nelegitim puterea… Guvernarea, că puterea încă o avem. Nu putem fi de acord ca un guvern să fie dat jos cu ajutorul procurorilor. (…) Încă sperăm că mai există undeva o fărâmă de luciditate ca acest demers să nu intre într-o zonă care să scape de sub control și să fie stabilitate “, a afirmat liderul PSD.

Dragnea a acuzat că, prin această plângere penală, Israelul este tratat ca o putere ostilă: ”Se poate contura ideea că vorbim, pe lângă alte prostii, de antisemitism instituțional. Citind acea plângere penală, se vorbește de acuzații de înaltă trădare pentru un oficial care a avut întâlniri cu șefi de stat și de guvern. Este o abordare KGB-istă și securistă, care aduce deservicii majore României și dă dovadă de o mare iresponsabilitate”.

Întrebat de jurnaliști dacă în conducerea PSD s-a discutat despre suspendarea președintelui, el a spus că nu se ia în calcul acest lucru.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version