Liviu Dragnea a declarat luni, după şedinţa CEx în care Gabrielei Firea i s-au luat toate funcțiile politice – de președinte al Organizației Ilfov și inclusiv pe cea de vicepreședinte al PSD -, că nu s-a pus problema să fie exclusă din partid.

S a rupt lanțul de iubire

“Eu am explicat în CEx, acum pot să spun şi public despre unele afirmaţii în spaţiul public făcute de d-na Firea. Am încercat să o conving că ceea ce a spus nu era adevărat. Nu m-am întâlnit cu primarii de sectoare pentru a desfiinţa Bucureştiul. Nu m-am întâlnit cu ei ca să face 6 oraşe în Bucureşti sau ca să luăm bani şi să îi ducem nu ştiu unde. Ne-am întâlnit a doua zi, marţi. Mi-au zis că vor să participe la noul proiect de formare a bugetelor locale. Am spus că trebuie să o aştepte pe doamna Firea care era plecată din ţară. Am şi vorbit cu dl Teodorovici, pentru ca apoi toţi 7 să meargă să discute. Eu cred că şi acum îi aşteaptă dl Teodorovici”, a spus Liviu Dragnea. 

“Nu sunt se acord să se mai afirme că eu blochez proiecte pentru Bucureşti. Nici nu am cum şi nici nu fac aşa ceva. D-na Firea are toată deschiderea, rămâne să se poate discuţii care să aibă un rezultat pentru nişte paşi prin care să fie puse în aplicare. Nu s-a pus niciodată problema ca primarul general să fie exclus din PSD. Îmi exprim speranţa că primarii de sectoare şi Primăria Capitalei se vor concentra pe probleme serioase”, a adăugat Dragnea.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version