“Vom convoca Parlamentul în sesiune extraordinară, pentru ca pe 29 ianuarie să avem votul de învestitură în Parlament. Luni va fi convocat comitetul executiv PSD pentru discuta despre componenţa noului cabinet”!

La puțin timp după ce Klaus Iohannis a anunțat că acceptă propunerea PSD-ALDE de desemnare a Vioricăi Dăncilă în funcția de prim-ministru, Liviu Dragnea a avut o declarație comună cu viitoarea premier al României.

sursă foto ProTV

Iată ce a spus Dragnea:

“Preşedintele a acceptat propunerea noastră şi a desemnat-o pe doamna Viorica Dăncilă pentru funcţia de premier. Preşedintele a ales stabilitatea, în ciuda presiunilor partidelor din Opoziţie şi a altora de a refuza propunerea PSD şi îi mulţumim pentru asta şi apreciem în mod deosebit. Intrarea într-o criză politică ar fi fost un lucru grav pentru România şi preşedintele a vrut să evite asta”.

“Vom convoca Parlamentul în sesiune extraordinară, pentru ca pe 29 ianuarie să avem votul de învestitură în Parlament. Luni va fi convocat comitetul executiv PSD pentru discuta despre componenţa noului cabinet”, a adăugat el.

Astfel, parlamentarii vor trebui să-și întrerupă vacanța pentru a-i audia în comisii pe noii miniștri – deoarece Dragnea va dori să schimbe o parte din Cabinetul Tudose.

author avatar
Magda Severin Jurnalist
Magda Severin este jurnalistă cu experiență de peste 30 de ani, in prezent, redactor-șef Online la ZIUA CARGO și redactor la revista lunară ZIUA CARGO (print); 2015 - prezent, redactor colaborator la ziarul online SECUNDA.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version