Întrebat de ce PSD nu merge împreună cu ALDE, ca până acum, Dragnea a spus: “Pentru a avea mai mult timp la dispoziţie să vorbim cu preşedintele României”.

Condamnatul penal Liviu Dragnea va merge miercuri la consultări la Cotroceni cu echipa sa de slugi care a modificat Legile Justiției și Codurile penale în Parlament astfel încât să salveze de pușcărie hoarda de baroni locali cu dosare la DNA.

sursă foto revista22ro

Astfel, liderul PSD va fi însoțit în primul rând de Florin Iordache – autorul scandaloasei OUG 13, care dezincriminase abuzul în serviciu pentru prejudicii mai micvi de 200.000 de lei, să-l scape de dosarul “Bombonica” pe Dragnea, condamnat ulterior în primă instanță la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. după lungi și numeroase proteste de stradă, Iordache a demisionat din funcția de ministru al Justiției, iar Guvernul Grindeanu a abrogat ordonanța. Iordache a fost numit însă vicepreședinte al Camerei Deputaților și președinte al Comisiei speciale de modificare a Legilor Justiției și Codurilor penale.

Alături de Iordache vor fi lângă Dragnea la consultările de la Cotroceni Eugen Nicolicea – vehiculat ca noul ministru al Justiției -, Șerban Nicolae și Robert Cazanciuc – ministrul Justiției în guvernul Ponta.

Cel mai probabil, Dragnea își duce garnitura pentru ca Iohannis să-l aleagă pe viitorul ministru al Justiției – că doar nu își închipuie că Nicolicea va avea vreo șansă.

Cert este că Într-un an și jumătate, Dragnea a schimbat 3 guverne și 50 de miniștri.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version