Deși apar tot mai multe voci care îl leagă pe Liviu Dragnea de Serviciul Român de Informații, președintele Partidului Social Democrat contestă acest curent.

Luni, Dragnea a ținut să precizeze că “nu am participat niciodată la ziua vreunui șef din SRI și nici nu am tăiat vreun porc la SRI”.

Totuși, liderul PSD recunoaște că “am fost la SRI la evenimente oficiale, despre care toată lumea știe detalii. Pentru că nu am fost incognito. Este vorba de acele evenimente organizate cu ocazia Zilei Naționale sau cu ocazia zilei SRI”.

Pe de altă parte, Dragnea neagă și varianta conform căreia ar fi fost anunțat că o persoană importantă din SRI îi pregătește un flagrant, scenariu lansat pe piață la sfârșitul săptămânii trecute de Victor Ponta, fostul premier al României.

“Eu nu am fost niciodată să vorbesc cu doamna Kovesi. Nici singur și nici însoțit de Victor Ponta sau George Maior. Nu vreau să comentez foarte mult ce spune domnul Ponta, dar îmi doresc să spună cât mai multe, poate așa aflăm și noi anumite lucruri. Cât despre flagrantul despre care vorbește, eu, ca inginer, știu că flagrantul se organizează în așa fel încât cel vizat să nu știe. Eu la momentul respectiv doar am constatat că cineva putea să intervină în dosare”, a fost mesajul transmis de Liviu Dragnea.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version